Logo

Lammefond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammefond

Det grundlæggende i alle gode lammeretter er en god lammefond.
Den laves sådan:

Lammeben, afpuds og sener bru­nes i ovnen, sættes over i en gryde
dækket af vand og koger op.      ­
Skum det og tilsæt porre, løg, sel­leri, persille, timian, salt og peber
og kog ind i 3-4 timer.
Si og smag til, køl af og fjern fedtet.
En sådan lammefond kan fryses i små pak­ker.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 7.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her