1 spsk olivenolie
600 g løg skåret i tynde skiver
1 kg kartofler skåret i tynde skiver
300 g majs fra dåse
200 g grøn peberfrugt groft hakket
8 dråber tabascosauce
600 g laks skyllet under koldt vand og skåret i tern på 2x2 cm
2 dåser flået tomater groft hakket
Salt
Peber friskkværnet
Varm olien i en tykbundet stor gryde. Kom halvdelen af løg kartofler, majs og peberfrugten i gryden, kom 2 dråber tabascosauce i og den ene dåse tomater. Krydres med salt og peber. Gentag med resten af grønsagerne og resten af tabascosaucen. Læg låg på og kog ved jævn varme, indtil kartoflerne er færdige, ca. 20 minutter.
5 minutter før grønsagerne er færdige, kommes laksestykkerne med. Kom evt. lidt vand ved.
Serveres straks med groft brød.