Logo

Laksesuppe med muslinger og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 frisk kogte muslinger
300 g dampet laks i tern på 2x2 cm
100 g hakket løg
150 g skivede markchampignon
200 g grøn peberfrugt i tern
1 rød chili, finthakket uden kærner
25 g tørret svampe, opblødte og groft hakket.
3 dl hvidvin
1 l. Kogelage fra muslinger og laks
2 dl fiskebouillon
3 dl fløde
Salt
Peber, friskkværnet

Vask og rens muslingerne godt. Smelt lidt smør i en tykbundet gryde. Svits lidt løg til de er blanke, kom muslingerne i, hæld hvidvin og fiskebouillon på og lad det koge i ca. 8 minutter. De muslinger der ikke åbner sig, smides væk.

Muslingerne tages op, og laksestykkerne koges i 2 minutter i samme lage. Laksestykkerne tages op og lagen sigtes.

Smør og olie varmes i en tykbundet gryde. Sauter løg, champignon, svampe og chili. Tilsæt herefter hvidvin og fiskebouillon, lad det koge i ca. 20 minutter. Tilsæt fløden og kog suppen op. Smag til med salt og peber samt citronsaften. Fordel muslinger og laksen i dybe varme tallerkner, og hæld den varme suppe over.

Pynt med krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her