Logo

Grønærtesuppe med creme fraiche og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frosne ærter
1 l. vand med bouillonterninger
50 g smør
3 dl kaffefløde
1 dl piskefløde
2 dl cremefraiche
6 strimler ferskrøget laks

Ærterne kommes i en gryde med vand og bouillonterninger.
Koges i 20 minutter.
Blandes eller gnides gennem en sigte, kommes tilbage i gryden med smør og de to slags fløde og smages til med salt og hvid peber.
Suppen serveres med cremefraiche eller flødepeberrod og en strimel røget laks.
I stedet for laks kan de komme fine små frosne ærter på suppen samt klippet persille, ligesom rejer også smager godt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her