Logo

Laksesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200–300 g fersk laks
½ porre
½ fennikel
2 gulerødder
4 mellemstore kartofler
100 g helbladet spinat
smør til stegning
7 dl fiskebouillon(vand + terning)
2 dl piskefløde
1 dl hvidvin
salt
hvid peber

Pynt:
1 spsk fintklippet purløg

Skær porren i tynde ringe og snit fennikel og gulerødder fint. Skær kartoflerne i terninger og spinaten i strimler. Steg grønsagerne forsigtigt i smør i en gryde, uden at de tager farve. Tilsæt bouillon, fløde og vin. Lad det koge for svag varme 15–20 minutter.

Skær laksekødet i mundrette stykker og kom dem i suppen. Lad laksekødet koge med 1-2 minutter. Smag suppen til med salt og nymalet hvid peber.

Server suppen varm i dybe tallerkner med et drys af friskklippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her