Logo

Porresuppe med tomat og hvide bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds flåede tomater, gerne dem i hvidløg eller oregano & basilikum
1 ds hvide bønner i tomatsauce
den grønne top af et bundt porrer
hvidløg efter smag
1-1 ½ l grønsagsbouillon

Bouillon kommes i kogende vand, snittede porrestykker, tomat og bønner kommes i.
Der smages til med hvidløg og salt og peber.
Pas på saltet, bouillon er ret salt.
Suppen småsnurrer ca. 10- 15 min. til porrerne er møre.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her