Logo

Rød peberfrugtsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 røde peberfrugter
2 løg
1 ½ l hønsebouillon
2 ds hakkede flåede tomater med chili
2 tsk paprika
100 g flødeost naturel
½ kg kalkunkød i små tern
 
Hak peberfrugter og løg groft og svits dem 2 min i olie i en stor gryde.
Kom bouillon og tomater ved, og lad suppen simre 5 min.
Kom flødeosten i suppen og kog op.
Tilsæt kødet og kog endnu 10 min.
Serveres rygende varm med groft brød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her