1 stor kylling
1 løg
1 spsk salt
karry
spidskommen
hvedemel
kokosmel
lidt Maizena
25 g smør
2 store syrlige æbler
100 g rosiner
1 stort løg
½ liter mælk
Kyllingen koges i 1 ½ liter vand tilsat salt og 1 rengjort løg i ca. 1 ½ time.
Suppen skummes.
Kyllingen renses for skind og ben hvorefter køddet skæres i mundrette bidder.
Rosiner lægges i blød i lidt af suppen.
1 kop kokosmel ristes gyldenbrunt på en tør pande og hældes i en serveringsskål, da det er garniture.
Det store løg rengøres og skæres i 16 både hvorefter det svitses på en tør pande. Æblerne skrælles, skæres i 16 både (i alt 32 både) blancheres hurtigt i den endnu varme suppe - æblestykkerne må ikke koges.
Karry (efter smag) svitses i smør hvorefter der tilsættes en spiskefuld hvedemel og den halve liter mælk.
Efter et hurtigt opkog hældes det i suppen.
Hvis man synes suppen trænger yderligere jævning kan man jævne med Maizena.
Løg, æbler og kylling tilsættes og står og trækker over svag varme til løg og æblestykker er møre.
Serveres med de udblødte rosiner og drysses med den ristede kokosmel og godt flûtes.