Tilberedningstid: 45 min.
Årstid: Sommer, Efterår, Vinter
Antal: Hovedret til 4
1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
1 lille knust fed hvidløg
1 spsk hakket frisk persille
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
300 g skinke- eller wokstrimler
¼ liter Karolines Køkken kvark 1%
Tilbehør: 240 g italiensk flutes
Kom suppen i en tykbundet gryde sammen med hvidløg, persille, salt og peber. Bring suppen i kog under omrøring.
Tilsæt wokstrimler og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring.
Kog den ved svag varme i ca. 1 min. Smag suppen til.
Server den varme karrysuppe sammen med kold Kvark.
Tips: Wokstrimlerne kan skæres i mindre stykker inden de kommes i suppen. Retten kan også tilberedes med Karoline's TomatSuppe. Udelad persille og tilsæt i stedet ½ tsk tørret basilikum.
Ikke fryseegnet