Logo

Italiensk kartoffelsuppe med timian og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rigtig god opskrift på en god ret, når kulden står for døren.

Rigtig god ret når kulden står for døren.

 

1 spsk olie

2 spsk hvedemel

4 små løg

4-5 store kartofler

1 lille pose frosne suppeurter

2 fed hvidløg

2-3 spsk tomatpure

1 l suppe eller bouillon

1-2 tsk timian

salt og peber

evt. persille

  

Løgene steges klare i lidt olie.

Hvedemelet tilsættes, til det bliver en klump.

Tomatpureen tilsættes.

Dernæst tilsættes bouillon lidt efter lidt, det må ikke klumpe.

Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, som tilsættes sammen med krydderurterne.

Hvidløgene presses og tilsættes suppen sammen med timian.

Suppen koges i ca. 30 min, eller til kartoflerne er møre.

Suppen smages til med salt og peber.

Suppen drysses evt. med persille før serveringen.

Nydes med et stykke brød.

 

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her