Logo

Luxus rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rejer med skal
1 løg
1 nip safran
3 spsk smør
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
3 dl fløde
3 dl hvidvin
cayennepeber
2 spsk cognac
 
Pil rejerne og tag skallen af.
Hak løg og steg det i lidt smør/olie med safrantråde.
Tilsæt rejeskaller og lad det steg 2 min.
Rør grundigt og drys melet over.
Spæd med mælken.
Tilsæt fløden og vinen og lad det simre under låg i 20 min.
Si suppen og kasser skaller.
Smag til med salt og cayennepeber og cognac.
Tilsæt de pillede rejer så de lige bliver gennemvarme og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her