En mættende og god hverdagssuppe kan man en gang imellem virkelig længes efter...
Så prøv denne her, den smager forrygende
2 løg
2 porre
2 spsk rapsolie
1 ¼ l bouillon
1 tsk basilikum
¼ tsk peber (gerne hvid peber)
100 g spaghetti
1 dl tomatpure
1 dl fløde
Tilbehør: revet ost
Skær de pillede løg i tynde skiver.
Rens porrerne meget grundigt og skær også dem i tynde skiver.
Svits begge dele i olien til det er gyldent.
Tilsæt bouillon og krydderier og lad det koge op.
Knæk spaghettien i passende stykker og kom den i suppen.
Lad det koge i ca. 12 min. til de er møre.
Smag suppen til med tomatpure og fløde.
Skær tomaterne i bådformede stykker og kom dem på kort før serveringen.
Server suppen rygende varm og med en stor skål reven ost på bordet.
Tips: der kan tilsættes hakket oksekød efter smag..