Logo

Hvidkålssuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter hønsebouillon
5 dl snittet hvidkål
½ finthakket løg
3 store kartofler
3 stilke blegselleri
1 bundt persille
1 dl cremefraiche 18%
salt
peber

Bouillonen laves evt. af bouillonterninger og vand.
Bringes i kog to tilsættes den fintsnittede hvidkål og løget.
De skrællede kartofler rises og tilsættes sammen med snittet blegselleri.
Suppen koger i ca. 15 minutter, hvorefter den hakkede persille og creme fraichen kommen i.
Smag til med salt og peber.
Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her