Logo

Hasselnøddesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

160 g hasselnøddeflager
50 g smør
50 g hvedemel
1 l. bouillon (lys)
1 dl piskefløde
sherry eller madeira

Hasselnøddeflagerne sauteres i smør til de er gyldne
Melet blandes i
Bouillonen tilsættes ad flere gange under omrøring
Smages herefter til med salt, peber, sherry eller madeira
Monteres med piskefløde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her