Logo

Havremelssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g havremel
citronskal
kanel
saft sukker efter smag
biscuits eller små tvebakker eller bagt brød
 
Melet udrøres i noget af det kolde vand, og når det øvrige vand koger
kommes det deri under omrøring, sammen med citronskal og kanel.
Koges ca. 15 minutter.
Suppen sies og smages til med saft og sukker efter smag.
Spises med bagte franskbrødsterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her