Logo

Harira

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g kikærter
¼ dl solsikkeolie
1 lille hakket løg
1 stilk bladselleri
125 g oksekød i tern
25 g grønne linser
salt og hvid peber
½ l. kalvebouillon
2 tsk hvedemel
¾ dl vand
1 spsk tomatpure
25 g risnudler
½ ds flåede hakkede tomater
25 g grødris
1 knsp.Safran
½ citron, saften derfra
hakket persille- og koriander

Læg kikærterne i blød natten over.

Hæld vandet fra og kog kikærterne ca. 20 min. i et nyt hold vand.
Skyl kikærterne, sæt dem til afkøling og gnid skindet af.

Svits løg og snittet bladselleri i olie i en gryde, til det er mørt
Kom kød, kikærter, linser, salt, peber og kalvebouillon ved.
Lad suppen koge 1 ½ time for svag varme under låg.

Rør hvedemel og vand sammen til en jævning.
Rør meljævningen og tomatpure i suppen.

Steg risnudlerne nogle min. i lidt olie på en pande for svag varme og under konstant omrøring.
Kom tomater, risnudler, grødris og safran i suppen og lad den koge endnu 30 min.

Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakkede krydderurter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her