Logo

Halloween Pumpkin Soup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fintsnittet porre
1 græskar på ca. 2 kg
1-2 røde chilier - skåret i tynde skiver
10 g smør
1 spsk god olie
7 dl hønsekødssuppe
2 dl letmælk

Skær toppen af græskarret, og skrab kerner og den trevlede indmad ud, som smides væk.
Med en ske skrabes så meget af græskarkødet, at der ikke går hul på skallen.
Hak det udskrabede græskarkød.
Skær skrællen af låget og skær kødet i tern.
Da det udhulede græskar kan bruges til at servere suppen i, ville det være praktisk at lune den i ovnen, mens suppen bliver lavet.
Smør og olie kommes i en gryde over stærk varme.
Porre, græskarkød og chili svitses let - uden at brune, og hønsekødssuppen kommes i.
Lad suppen simre over svag varme i 15-20 minutter.
Blend suppen - enten direkte i gryden med en stavblender eller lad den afkøle, så den kan blendes i en foodprocessor.
Letmælken kommes i, og tilbage i gryden smages suppen til med salt og peber.
Suppen varmes igennem - og er klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her