Logo

Karrysuppe med wokstrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysuppe med wokstrimler

 

Tilberedningstid: 45 min.
Årstid: Sommer, Efterår, Vinter
Antal: Hovedret til 4

1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
1 lille knust fed hvidløg
1 spsk hakket frisk persille
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
300 g skinke- eller wokstrimler
¼ liter Karolines Køkken kvark 1%
Tilbehør: 240 g italiensk flutes

Kom suppen i en tykbundet gryde sammen med hvidløg, persille, salt og peber. Bring suppen i kog under omrøring.

Tilsæt wokstrimler og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring.

Kog den ved svag varme i ca. 1 min. Smag suppen til.
Server den varme karrysuppe sammen med kold Kvark.

Tips: Wokstrimlerne kan skæres i mindre stykker inden de kommes i suppen. Retten kan også tilberedes med Karoline's TomatSuppe. Udelad persille og tilsæt i stedet  ½ tsk tørret basilikum.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her