Logo

Gratineret eller fransk løgsuppe i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g løg
50 g smør
1 spsk hvedemel
1 ½ l. suppe
salt og peber
paprika
franskbrødsskiver
revet ost

 
Lad smørret smelte i den åbne trykkoger og kom løgene der er skåret i tynde skiver, i.
Drys med hvedemel og lad det svitse, til det begynder at tage farve.
Rør smørbollen glat og smag til med salt, peber og lidt paprika.
Luk trykkogeren og kog i 2-3 minutter.
Afkøl trykkogeren og åben den.
Hæld suppen op i store suppekopper og læg ristede franskbrødsskiver på.
Drys rigeligt med revet ost og brun det et øjeblik i ovnen eller under grill.
Tips: Denne franske specialitet er også god som natmad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her