(2 personer)
200 gram tomater
60 gram agurker
60 gram løg
60 gram peberfrugter
40 gram gulerødder
20 gram bladselleri
4 stænk tabasco
40 gram ketchup
6 stænk Worcestershire Sauce
1/5 bundt frisk kørvel
600 gram jomfruhummere (med skal)
1 dl olivenolie
1. Skræl grønsagerne: gulerødder, bladselleri og løg.
Derefter vaskes agurk, tomater og peberfrugt.
2. Findel gulerødder, bladselleri, løg, tomater og agurk i en blender eller foodprocessor. Skær peberfrugten i meget små terninger. Tilsæt tomatsaft.
Krydr med salt og peber, tilsæt ketchup og derefter Tabasco og Worcestershire Sauce. Sæt den krydrede grønsagsblanding i køleskabet, til den har køleskabstemperatur.
3. Kog jomfruhummerne i en pande med olivenolie.
Når hummerne er afkølede, pilles skallen af.
4. Anret på tallerkenen: Gazpacho i bunden, jomfruhummer lægges på, peberterninger strøes henover.
Drys med kørvel og pynt eventuelt med brødcroutonner.