Logo

Fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskesuppe

 

Opskriften på fiskesuppe med appelsin giver retten masser af smag. Glæd dig til nyde smagen af de fisk du vælger. Ugens fiskeret er en suppe; brug den fisk der er bedst og billigst spørg din fiskehandler.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

300 g filet af fisk (fx havkat, laks, fjæsing, rødtunge, rødspætte)

1 løg (fintsnittet)

1 spsk olie

2 stilke bladselleri (fintsnittet)

1-2 fed hvidløg (finthakket)

1 dl hvidvin

1 dåse hakkede tomater

½ liter fiskebouillon

1 appelsin (usprøjtet)

salt og peber

Tilbehør: persille og brød

*

 

Steg løgene bløde og blanke i en gryde med olie og tilsæt bladselleri og hvidløg.

Lad det simre under omrøring et par min. og tilsæt vin, tomater, bouillon, fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, salt og peber.

Giv det et opkog, skru ned og lad suppen simre 15 min.

Skær fisken ud i mundrette stykker og krydr dem med salt og peber.

Læg dem i suppen, vend forsigtigt rundt og lad det simre meget stille 3-5 min.

Server med hakket persille og brød.

 

TIPS: Rist evt brødet let og gnid det et overskåret fed hvidløg.

Fiskesuppe er stærkt undervurderet. Det smager fantastisk, er genial gæstemad, og køber du en god fiskefond, er suppen en ret med masser af smag og kraft.

 

Se de andre gode opskrifter på skønne supper her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her