Logo

Champignonsuppe + Varme artiskokbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe + Varme artiskokbrød

 

Champignonsuppe


#

500 g champignon

1 løg

smør eller margarine

salt og hvid peber

1½ spsk hvedemel

1,25 l grundsuppe eller 3-4 bouillonterninger

1 dl fløde (evt lidt mindre)

Hak champignoner og løg ret fint sammen og lad det snurre lidt i 2­-3 spsk smør eller margarine.

Drys med salt, peber og hvedemel og rør godt.

Spæd den kogende suppe eller 1,25 l kogende vand, tilsat bouil­lonterninger, lidt efter lidt.

Lad det koge sagte 5-6 minutter og rør fløden i.

 

Varme artiskokbrød

#

4 skiver formfranskbrød

smør eller margarine

4 skiver ferskrøget skinke

8 artiskokhjerter - friskkogte - se Tillæg eller fra dåse

4 store skiver mild, fed ost

Rist brødskiverne på begge sider i smør eller margarine og læg dem i smurt, ildfast fad.

Læg 1 skive ferskrøget skinke og 2 overskårne ar­tiskokhjerter på hver og dæk med ost.

Gratiner brødene 5-6 minut­ter ved 250 °C.

Server dem straks.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her