3 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 gulerod
3 tomater til concassé
2 bagekartofler
1 dl hvidvin
2 dl muslingefond
5 dl fiskefond af pighvar
5 dl hummerfond
1 knsp. karry
Lidt safran
Timianblade
Smør
Fyld:
400 g pighvarfilet
400 g issingfilet
1 kg blåmuslinger eller kammuslinger
Hak skalotteløg og hvidløg fint, canneler (rids på langs) guleroden og skær i tynde skiver.
Sauter løg og gulerod i smør, tilsæt hvidvin og kog ned til det halve.
Tilsæt safran, karry, timian, muslingefond, fiskefond og hummerfond.
Kog op og læg kartofler i tynde skiver i.
Kog suppen ved lavt blus, til kartoflerne er møre.
Anretning: Steg eller damp fiskefileterne og læg dem i suppen sammen med kogte muslinger.