Logo

Abrikostrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g makroner
430 g abrikoser (fra dåse)
2 spsk Pernod
 
Råcreme:
3 æggeblommer
3 spsk sukker
½ st. vanilje
2 dl piskefløde
 
Abrikoserne skæres i kvarte og ristes på en pande.
Pernod hældes over, og abrikoserne flamberes.
Efter flamberingen tages de varme abrikoser af panden og lægges lagvis med de knuste makroner.
 
Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vaniljekorn, til sukkeret er opløst. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
Råcremen lægges over abrikoser og makroner.
Pynt eventuelt med hele og knuste makroner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her