Logo

Fiskebisque med lakseboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du skal bruge en god stor pose med fiskeben – det skal være fra fladfisk, torsk og lignende. Ørred og laks duer ikke – de kan blive bitre når de koges mere end 20 minutter.
Ben og urter (fx lidt gulerødder, porretoppe, løg, løgskaller m.v.) steges i smør på en glohed pande uden at branke. Lad det blive så mørkt som muligt.
Ben og urter kommes i en gryde og dækkes med hvidvin og koger med låg ½ time og uden låg i en time.
Bisquen sies og koges ned med fløde.
Blåmuslinger kommes ved 20 min før suppen er færdig. ALLE muslinger, der ikke er åbnede, sorteres fra - da de er dårlige.
Laksen blendes sammen med 2 æggehvider og lidt fløde til en tyk konsistens. ( Du kan eventuel hakke lidt dild og lidt løg helt fint og røre op i). Med en teske laves der små boller af farsen, der koges i hvidvin. Ikke for meget væske – så hellere koge af flere gange. Væsken sies og kommes ved suppen.
Tallerkenerne pyntes lige før servering med rejer, 2 muslinger, tyndt skiveskårne champignons og lidt frisk brøndkarse.
HUSK at lave check på de gæster, der ikke kan spise skaldyr.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her