Logo

Fedtkringler til suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g gær
1 ¼ dl mælk blandet med 1 ¼ dl vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
60 gr ukrydret svinefedt
450 g hvedemel.
 
Gæren smuldres og udrøres i den lunede mælke-vandblanding.
Sukker og salt tilsættes.
Svinefedtet smuldres i melet og blandes i dejen, der æltes, til den er
blank og smidig.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i 1 time.
Dejen slås ned og deles og formes til halvstore kringler.
Sættes på en velsmurt bageplade.
Pensles med vand og overdrysses med hvedemel (brug en sigte).
Efterhæver i 15 min.
Bages ved 225ºC i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her