(Til 4 personer)
400 g revet gulerødder (eller hokkaidogræskar skåret i tern)
1 rød peberfrugt i tern (gem lidt til pynt)
2 spsk Becel flydende
1 spsk friskrevet ingefær
Skallen fra en lime
1-2 tsk chilipasta eller karrypasta
7,5 dl hønsebouillon
Saft fra en lime
250 ml Cremefine Naturell
Salt og friskkværnet peber
Ristede græskarkerner til pynt hvor lækkert!
Svits gulerødder og peberfrugt i Becel flydende, hav en stor gryde til rådighed.
Tilsæt ingefær, limeskal og chili/karrypasta og svits det hele et øjeblik.
Hæld bouillon ved og lad det småsimre i 10-15 min.
Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt limesaft og Cremefine Naturell og varm godt igennem.
Smag suppen til med salt og peber og anret i skåle.
Pynt med en skefuld Cremefine Naturell, græskarkerner og lidt peberfrugt.