2 gulerødder
1 lille squash
2 fed hvidløg
1 l hønse- eller grønsagsbouillon
5 dl passerede tomater
450 g makaroni
300 g røde bønner fra dåse, skyllede
2 spsk hakket persille
1 tsk tørret timian
2 tsk tørret basilikum
½ tsk friskkværnet sort peber
½ dl reven parmesan
1 spsk friskpresset citronsaft
Pynt: friskhakket persille
Skær gulerødder og zucchini/squash i tynde skiver og hak hvidløgsfed fint.
Bring bouillon, passerede tomater, makaroni, hvidløg og gulerødder i kog i en stor gryde.
Dæmp varmen og lad det simre i 6 min.
Rør zucchinien i og lad suppen få et opkog.
Rør en gang imellem og kog til makaronien og gulerødderne er møre, ca. 6 min.
Tilsæt 2 dl vand, bønner, persille, timian, basilikum og peber og lad koge 4 min.
Tag gryden fra varmen og rør parmesanost og citronsaft i.
Øs suppen op i dybe tallerkener, pynt med persille og servér straks.