Logo

Blomkålssuppe med persillerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålssuppe er så dejligt let at lave, og det behøver bestemt ikke at være kedeligt. I denne opskrift laves suppen med persillerod. Godt når, det skal være fastfood uden alle de tomme kalorier.

2 personer

1 lille blomkål
2 skrællede persillerødder
1 ½ dl piskefløde
salt og peber

*

Kog blomkålen i en rummelig gryde sammen med den ene persillerod. Når begge dele er kogt helt møre, hældes vandet fra (gem evt. lidt til senere) og grønsagerne piskes sammen i gryden. Tilsæt fløde og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt evt. lidt vand og krydr med salt og peber. Server suppen med den anden persillerod, der er skåret i tynde strimler og bagt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her