Logo

Blomkålssuppe med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker cremet blomkålssupper serveret med chorizo. Chorizo er en slags pølse med paprika. Prøv suppen som let aftensmad til hele familienf. Retten er hurtig og nem at lave.


1 stk blomkål plukket i buketter
1 stk almindeligt løg (pillet og hakket)
2 fed hvidløg pillet
½ liter hønsefond eller vand
½ liter sødmælk
50 g saltet smør
lidt chorizo pølse i små tern, som er ristet på pande til de er sprøde

*

Sauter blomkål, løg og hvidløg i en gryde nogle minuter.
Kom derefter fond og mælk på og kog i 25 minutter.
Blend og sigt, kom tilbage på komfuret og krydder med salt og peber.
Ved servering piskes smørret i, drys chorizo pølse ud over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her