Logo

Tuncarpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


400 g meget frisk tun i papirtynde skiver
olivenolie
citron
kapers
sorte oliven
rødløg
1 bdt rucola
frisk parmesan
frisk koriander
evt. balsamico
salt, peber

Rør lige dele olivenolie, citronsaft, finthakket kapers, finthakket rødløg og finthakkede oliven. Smag til med salt og peber og hæld det over tunen – stilles køligt i et par timer.

Tallerkenanrettes med en bund af rucola, tun og pynt med kapers og papirstynde parmesanskiver
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her