Logo

Tun, Bentes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med tun kan med fordel serveres som forret til gæsterne. Husk dog at retten skal laves i god tid idet tunen skal stå i køkeskabet natten over.

 

ca. 6 personer

3 ds tun i olie
salt - peber
1 spsk dild
saft af 2 citroner
1 mellemstort løg
125 g mayonnaise
125 g cremefraiche
6 bl. husblas
½ l. piskefløde
Pynt:

200 g rejer
3 tomater
1 gl. kaviar

Tunen findeles med en gaffel, smages til med salt - peber - mayonnaise - creme fraiche - citronsaft - løg og dild.6 bl. husblads opløses i 1 dl vand kommes i tunen. Til sidst piskes fløden og røres i. Tunen kommes i en form og stilles i køleskab natten over. Pyntes med rejer - tomater og kaviar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her