Logo

Tun pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader butterdej 30x20 cm
3 dåser tun
1 dåse oliven
1 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
4 æg
olie

 
I en stegepande med lidt olie steges løj, peber i små stykker.
Når det er færdig kommes tunen i og oliven i små stykker.
3 kogte æg skæres ud og kommes i samt salt og peber.
Man kan også komme en tsk tomatpuré i for at give mere fugtighed.
Varmes i ca. 2 minutter extra.
Tænd ovnen ca. 170ºC.
I bradepanden lægges et lag af butterdejen foldet ud.
Alle ingredienserne kommes på og det sidste lag butterdej ovenpå og lukkes til med hjælp af en gaffel.
Det sidste æg piskes og pensles ovenpå, så det skinner dejligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her