Logo

Tun mousse med rød kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds tun i vand
2 ½ dl cremefraiche 9%
50 g hakket løg
1 spsk citron saft
10 bl husblas
1 ¼ dl fløde 38%
1 glas rød kaviar
 
Hæld vandet fra tunen og findel det.
Tilsæt hakket løg, cremefraiche og rød caviar.
Piskefløden piskes stiv og vendes i. tilsæt den opløste husblas.
Massen hældes i forme (se tips) og stilles i køleskabet 2-3 timer.
Pyntes med citron tomater caviar og dild.
 
Tips: Det kan være en god ide at køle tunmussen i hvide engangsplastik krus, så er det er lettere anrette pænt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her