1 ds tun i vand
1 dl cremefraish
1 dl mayonnaise
1 dl piskefløde
½ revet løg
½ gl rød caviar
1 bdt frisk hakket dild
1 spsk citronsaft
1 stk frisk citron
100 g rejer - dem i lage
3 bl husblas
salt og peber efter behag.
Tunen og rejerne afvandes i en si og tunen hældes op i en rummelig skål.Pisk fløden til en fast skum.udblød husblads ca 5 minutter.Skålen med tun tilsættes mayonnaise ,cremefraish,citronsaft, revet løg , caviar,dild salt og peber og vend piskefløden i tilsidst. smelt husblads ved svag varme og pisk den hurtigt i blandingen og tilsæt rejerne. hældes derefter op i en passende form eller glasskål og stil koldt ca 2-3 timer til det er koldt og fast.. Pynt med rejer,caviar og frisk citron og frisk dild lige inden servering.. serveres med flûtesTips:Lækker og velsmagende og nem at gå til.. server gerne med et glas koldt hvidvin.