Logo

Tun moussé med rejer og caviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds tun i vand
1 dl cremefraish
1 dl mayonnaise
1 dl piskefløde
½ revet løg
½ gl rød caviar
1 bdt frisk hakket dild
1 spsk citronsaft
1 stk frisk citron
100 g rejer - dem i lage
3 bl husblas
salt og peber efter behag.

Tunen og rejerne afvandes i en si og tunen hældes op i en rummelig skål.Pisk fløden til en fast skum.udblød husblads ca 5 minutter.Skålen med tun tilsættes mayonnaise ,cremefraish,citronsaft, revet løg , caviar,dild salt og peber og vend piskefløden i tilsidst. smelt husblads ved svag varme og pisk den hurtigt i blandingen og tilsæt rejerne. hældes derefter op i en passende form eller glasskål og stil koldt ca 2-3 timer til det er koldt og fast.. Pynt med rejer,caviar og frisk citron og frisk dild lige inden servering.. serveres med flûtesTips:Lækker og velsmagende og nem at gå til.. server gerne med et glas koldt hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her