Logo

Chorizo salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chorizo salat

1 kvist frisk rosmarin

200 g rucola

200 g frisk spinat

150 g Chorizo pølse

30 g reven parmesan

 

Dressing:

200 ml extra jomfru olivenolie

100 ml balsamico

½ tsk havsalt

1 knivspids peber

 

Skyl og hak rosmarinen fint. Skyl salat og spinat grundigt.

Skær chorizo pølsen i tynde skiver.
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen.
Kom alle ingredienser i en stor skål og vend det hele sammen med dressingen.

Serveres med det samme, med drys af parmesan.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her