Logo

Choice asparagus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Choice asparagus

(Slikasparges)

4 lb (2 kg) asparagus

4-5 pints (2 ½-3 l) water

About 1 teasp. salt

 

Wash and peel the asparagus from the head down­wards, cutting away the last inch af stem with all the strings attached.

Drop into boiling salted water and cook from 15-18 min. according to thickness.

It should remain crisp when cooked.

Serve with whipped ar cold butter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her