Logo

Tuncarpaccio - sommermarineret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


200 g meget frisk tun i papirtynde skiver
saften fra 1 citron
saften fra 2 appelsiner
olivenolie (dobbelt så meget som saft fra appelsin og citron)
1 bdt rucola
frisk parmesan
salt, peber

Rør olivenolie, citronsaft og appelsinsaft. Smag til med salt og peber og hæld det over tunen – stilles køligt i et par timer.

Tallerkenanrettes med en bund af rucola, tun og pynt med kapers og papirstynde parmesanskiver.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her