Logo

Sysses tunmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g mayonnaise
2 tsk salt
2 spsk hakket løg
1 tsk sukker
10 blade husblas
½ dl citronsaft
4 dl stiftpisket fløde
3 ds tun naturel
 
Mayonnaise, løg, salt, sukker, tun og citron blandes sammen.
Husblasen lægges i blød i vand i 5 min.
Klem vandet af husblasen og smelt det i et vandbad.
Nedkøles en smule og hældes i blandingen.
Fløden vendes i til sidst og det stilles koldt i ca ½ time.
 
Pynt: salatrejer, æg, kaviar, citron, tomater  
Tilbehør: flûtes og cremefraiche sauce:
cremefraiche, tykmælk, salt, peber og lidt hakket løg kan blandes med purløg, persille eller lidt karry efter smag.
Tips: tunmoussen kan fryses inden den pyntes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her