¾-1 kg lammebov eller bryst.
1-2 spsk smør eller margarine.
1 posesmå frosne løg eller 250 g friske.
2 dl grønsagsbouillon
1 helthvidløg
1 ½ - 2 dl creme fraich
salt
hvid peber
2 tomater
1 bundtpersille
Skrab kødet med en bordkniv.
Brun fedtstoffet i en stegepande, kom halvdelen af kødet i og lad det blive let brunet over det hele. Læg kødet over i en gryde.
Brun resten af kødet samt løgene og kom det hele i gryden.
Hæld bouillonen i stegepanden pisk det godt og hæld skyen i gryden.
Lad kødet simre, til det let lader sig løsne fra benene, ca. 30 min.
Pil hvidløgsfedene og kom dem i gryden.
Lad gryden simre yderligere i 5 min.
Rør cremefraiche i og smag til med salt og nymalet peber.
Skær et kryds i tomaterne og læg dem i kogende vand i 15 - 20 sek.
Dyp dem hurtigt i koldt vand og flå dem, skær dem i mindre stykker og fjern kernerne.
Skyl persillen og hak den groft.
Bland tomat og det meste af persillen i gryden. Lad det hele blive varmt og drys med resten af persillen