Logo

Små lammepiroger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 dl grahamsmel
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
100 g smeltet margarine
1 dl mælk

Fyld:
200 g fårefars
1 lille finthakket løg
1 spsk olie
½ dl vand
1 spsk rosiner
½ citron, reven skal heraf
¼ tsk koriander
salt og peber
æg til pensling

De tørre ting blandes i en skål.
Margarine og mælk tilsættes, og dejen æltes let sammen.

Fyld:
Kød og løg svitses 3-4 min. i en gryde i olien.
Vand, rosiner, citronskal, koriander, salt og peber tilsættes, varmes igennem og smages til.

Fyldet afkøles lidt.

Dejen rulles ud i en tynd plade og udstikkes i cirkler med et glas.

1 lille spsk fyld lægges på hver.
Pensles med æg i kanten og foldes sammen.
Kanten trykkes til med en gaffel, og piroggerne pensles med æg.

Bagetid ca. 15 min. ved 200ºC på midterste ovnribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her