Logo

Scampi fritti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 scampi
1-2 spsk hvedemel
olie eller friturefedt til udbagning
2 æg
salt
peber
2 citroner
lidt bredblade t persille

De rensede scampi drysses i hvedemel.
Olie eller friturefedt opvarmes i stor gryde.
Æggene piskes sammen med lidt salt og peber.
Citronerne skylles og skæres i både.
Vend scampierne i æggemassen, og lad det dryppe af.
Læg dem portionsvis i den varme olie (180ºC), i 2-3 minutter eller til de er gyldenbrune.
Tag de oliebagte scampi op og læg dem på fedtsugende papir.
Anret på varm tallerken med citron og bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her