Logo

Scampi á la Créole

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 scampi
1 spsk hvedemel
1 dl ananassaft
2 spsk soyasauce
1 spsk honning
1 spsk eddike
ingefærpulver
4 ananasskiver

Melet røres ud i ananassaft der er tilsat soya, honning, eddike, og ingefær.
Lad saucen blive tyk over svag varme, under stadig omrøring.
Ananasskiverne skære i mindre stykker.
Sættes på et spid skiftevis med scampihalerne.
Pensles med saucen og grilsteges.
Eller steges med lidt sauce i et lille ovnfast fad i ovn og senere under salamanderen, eller grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her