Logo

Scampi Gourmet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g scampi
250 g champignon
10 skalotteløg
1 ds tomater
4 spsk stærk ketchup
1 hønsebouillonterning
2 dl piskefløde
50 g smør
1 tsk karry
1 tsk paprika
2 dl hvidvin
lidt estragon
salt og peber

De fintsnittede champignon ristes i 25 gram smør, finthakkede løg tilsættes.
Tomater og saft passeres gennem en fin sigte ned i gryden.
Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber, det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i.
Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g smør på en opvarmet
pande og karry og paprika svitses.
De optøede scampi ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin.
Scampi med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt.
Serveres med ris formet i en stor ring og med scampien i midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her