400 g scampi
250 g champignon
10 skalotteløg
1 ds tomater
4 spsk stærk ketchup
1 hønsebouillonterning
2 dl piskefløde
50 g smør
1 tsk karry
1 tsk paprika
2 dl hvidvin
lidt estragon
salt og peber
De fintsnittede champignon ristes i 25 gram smør, finthakkede løg tilsættes.
Tomater og saft passeres gennem en fin sigte ned i gryden.
Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber, det hele simrer lidt, hvorefter fløden kommes i.
Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g smør på en opvarmet
pande og karry og paprika svitses.
De optøede scampi ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin.
Scampi med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt.
Serveres med ris formet i en stor ring og med scampien i midten.