Logo

Røget laks med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-8 skiver røget laks
4 store tomater i terninger
2-3 spsk smør
2-3 spsk klippet purløg

Portionsanret lakseskiverne. Skold og flå tomaterne og skær tomatkødet i terninger.

Smelt smørret i en kasserolle. Læg tomattreningerne i og lad dem sagte koge ud.

Tilsæt purløg og øg varmen et kort øjeblik. Hæld den hede tomatmasse over laksen.

Servèr retten umiddelbart efter. Byd skiver af groft hvedebrød til laksen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her