200 g røget laks i tern
250 g små nye kartofler
200 g gulerødder i små tern
1 majroe, skåret i tern
½ blomkålshoved delt i buketter
3 små Cornichoner
1 spsk kapers
6 sorte oliven uden sten
4 spsk mayonnaise
1 tsk dijon sennep
Dressing:
1 dl olivenolie
2 spsk balsamico eddike
Salt
Peber, friskkværnet
Kartoflerne koges lige netop møre i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Vandet hældes fra, og kartoflerne sættes til side. Gulerødder og majroer koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter, eller til de lige netop er møre. Vandet hældes fra, og de sættes til side. Blomkålen koges i letsaltet vand i 5 minutter, og vandet hældes fra. Alle grønsagerne blandes i en skål, mens de stadig er varme.
Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Marinaden hældes over grønsagerne og blandes med let hånd. Cornichonerne anbringes i midten på et serveringsfad, og kapers samt oliven og laks arrangeres rundt om dem. Grønsagerne placeres langs fadets kanter. Mayonnaise og sennep blandes godt sammen i en lille skål, og der lægges en stribe af sennepsmayonnaisen hen over grønsagerne.
Hertil serveres groft brød.