Logo

Rødfisk med chili-vanillesauce og ananas-farserede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

700 g filet af rødfisk, rødtunge eller lign. (Ca. 1,5 kg hel fisk)

Chili-vaniljesauce:
500 g rå tomater
1 dl sherry-vinaigre
1 dl hvidvin
1 spsk rørsukker
1 vaniljestang
1 tsk baskisk chili-pulver
125 g smør

Kom sherry-vinaigre, hvidvin, rørsukker, vanilje samt tomater skåret i kvarte stykker i en gryde, og kog det langsomt ind, til væsken næsten er forsvundet. Saucen presses igennem en sigte og monteres med smør. Smag til med chilipulver og salt.

Garniture:
4 røde tomater
½ frisk ananas
2 løg
Bredbladet persille
Frisk ingefær

Skær toppen af tomaterne og tag indmaden ud. Hak løgene fint og giv dem et kort opkog i vand. Skær ananas i fine tern og bland dem i løgene. Smag til med salt, lidt revet ingefær og finthakket persille. Fyld farsen i tomaterne, og bag dem i ovnen i 4-5 minutter.
Hvis du bruger rødfisk skal den renses og skællene skrabes af. Rødfisken tørres i et klæde og pandesteges i olivenolie på skindsiden. Bruger du rødtunge befries den for skind og ben, hvorefter den steges på panden.
Anrettes med de bagte tomater og chili vanilje sauce. Serveres med kogte Basmati ris eller et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her