Logo

Rødkålsråkost med æble og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødkålsråkost med æble og appelsin

 

Server en lækker råkostsalat som forret eller tilbehør. Rester er gode som en sund eftermiddagssnack.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Trækketid: 30-60 min.

 

#

400 g rødkål

2 æbler

50 g tranebær-salatmiks

 

Dressing:

1 appelsin eller blodappelsin

1 spsk citronsaft eller vineddike

1 spsk honning eller sirup

1 tsk dijonsennep

salt og peber

*

 

Snit rødkålen papirtyndt på et mandolinjern eller med en skarp kniv.

Vask eller skræl æblerne, og riv eller skær dem i lidt grovere strimler.

Pisk appelsinsaft sammen med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.

 

Vend kål og æbler i dressingen, og lad salaten trække i 30-60 min.

Vend rundt et par gange undervejs.

Anret i en skål, og drys med tranebær-salatmiks.

 

TIPS: Salaten kan tilberedes dagen før og opbevares i køleskab.

 

Rødkålsråkost med æble og appelsin

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her