300 g røget laks
4 spsk klippet purløg
1 æggeblomme
½-1 tsk dijonsennep
15-20 cm skrællet kinaradise
1 lille skrællet gulerod
Avocadocreme:
5 spsk citronsaft
4 spsk olie
2 spsk vand
salt
hvidt peber fra kværn
2-250 g avocadokød
Riv eller skær kinaradise og gulerod i lange strimler, og læg dem et par timer i iskoldt vand.
Bland ingredienserne til avocadocremen, og purér alt i blenderen.
Hak laksekødet fint med en tung skarp kniv.
Rør/pisk æggeblomme og sennep sammen, og bland det med laksekødet.
Rør purløg i, og form kødet til små bøffer.
Anret de afdryppede grønsager som en rede på hver tallerken.
Fordel lidt avocadocreme omkring, og sæt tatarbøffen i midten.
Servér resten af avocadocremen og godt brød til.