Logo

Squash bisque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pakke smør
1 stort hakket løg
2 mellemstore kartofler, i skiver
2 gulerødder, i skiver
2 pænt store squash i skiver , gerne gule
2 dl kyllingefond, gerne hjemmelavet
1 spsk salt
1 tsk cayennepeber
1 spsk Creole Seasoning eller mere
3 dl fløde
paprika til pynt på tallerknerne

Smelt smørret og sauter løget heri. Tilsæt grønsager, fond, salt og peber. Kog med låg til det er mørt. Purer det i en blender. ( Fyld kun ½ blender ad gangen )
Hæld det tilbage i gryden og tilsæt fløde og krydderierne.Varm langsomt op igen. drys paprika på hver tallerken og server rygende varm med brødcoutoner eller groft brød. (Skal suppen fryses, så vent med at tilsætte fløde til efter optøning ).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her